maanantai 1. kesäkuuta 2015

Ihanaa, kesä ja kesänäyttelyt ovat täällä!

Mistä tietää, että on kesä? Siitä tietenkin, että paidasta jäi eilen varsin kauniit, eli palaneet, rajat Mäntän näyttelyssä. Me ollaan parin viime viikon aikana kierretty näyttelyitä, treenailtu jälkeä ja tottista sekä vietetty aikaa mökillä. 

Leia aloitti heti Varkauden jälkeen ensimmäisen perusteellisen karvanlähtönsä juuri sopivasti kesän näyttelyitä ajatellen. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin onneksi siltä, että kaljuja kylkiä lukuunottamatta ihan totaalista kaljuuntumista ei tapahdu. Katsotaan nyt kuitenkin miten käy. Erikoisnäyttely odottaa meitä kuun loppupuolella, joten olisi enemmän kuin suotavaa, että jotain haituvia olisi kiinni koirassakin silloin. 

Viikko sitten näyttelyt menivät erinomaisesti, kirjaimellisesti, tukattomuudesta huolimatta. Royal Canin Showssa Helsingissä Leian tulos oli JUN ERI2 ja Keuruun ryhmiksessä seuraavana päivänä JUN ERI1. Hienosti meni, mutta toki SA:n verran jäi vielä parannettavaa. Keuruulla päivä oli kuitenkin muiden tulosten osalta aivan loistava!


Ketunpolun kasvattajaryhmä, joka koostui Leiasta, Näpsästä, Sennasta ja Ruskasta (K. Helmihammas) valittiin puolestaan ROP-kasvattajaksi, joten jäimme odottelemaan vielä päivän päätteeksi BIS-kehiä. Päivän kruunasikin upea BIS-2 sijoitus kasvattajakilpailussa! Lisäksi Näpsä oli ROP ja valittiin ryhmässäkin 8 parhaan joukkoon.

Kuva: Satu Kajosmäki/www.keuruunkoiranayttely.net
Eilinen päivä vietettiinkin mitä parhaimmassa seurassa Mäntän näyttelyssä. Tuomarina toimi Markku Kipinä, suhteellisen uusi belgituomari. Ketunpolkulaisia oli ilmoitettu yhteensä 11 tervua ja 2 gronttua. Tiukan arvostelun päätteeksi tervuissa SA:n saaneita oli kolme ja grontuissa 1. Onneksi nämä kaikki olivat Ketunpolkulaisia! Leian isoisä Bono oli paras uros, Näpsä paras narttu ja Leia paras narttu 2! Leian arvostelu oli oikein mukavaa luettavaa, tuomari piti erityisesti Leian päästä ja sanoikin vielä pn-kehän päätteeksi, että mikäli tyttö olisi ollut täydessä tukassa, olisi se ollut päivän voittaja. PN2 ja serti kelpasivat meille kuitenkin enemmän kuin hyvin kaljulla kuontalolla!

Kuva: Tiina Kantelinen

Saimme myös jälleen ROP-kasvattajaryhmän, joka koostui tällä kertaa Leiasta, Simbasta, Näpsästä ja Sennasta. Tätä ryhmää todella kelpasi esitellä BIS-kasvattajakilpailussa.
Ensi lauantaina jatkamme vuorostaan Keiteleen ryhmänäyttelyssä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti