maanantai 5. tammikuuta 2015

Pomminvarma belgi

Tai ainakin rakettien suhteen erittäin rauhallisesti ja varmasti käyttäytyvä belgi, sillä Leiahan selvisi uuden vuoden rakettipaukkeesti enemmän kuin mallikkaasti! Asuntoomme sisälle ei juurikaan alkuillasta rakettien ampumisesta kuulunut ääniä, mutta käydessämme vielä viimeisellä iltaulkoilulla kymmenen aikaan oli räiske ympärillä aikamoinen. Leia ei kuitenkaan välittänyt raketeista ollenkaan. Selkeä etu keskustassa asumisessa on, että kukaan ei ollut ampumassa raketteja aivan vieressä vaan juuri sopivan etäisyyden päässä. Rakettien pauke kyllä kuului viereisessä puistossa todella hyvin, mutta kukaan ei ollut ampumassa niitä välittömässä läheisyydessämme. Siispä aivan täydellinen tapa viettää ensimmäinen uusi vuosi kuullen rakettien ääniä enkä voisi olla tyytyväisempi Leiaan!Päätimme kuitenkin viettää hyvin rauhallisen uuden vuoden illan kokkaillen kotona ja tarkkailemalla Leia suhtautumista ulkoa kantautuviin ääniin. Ilmeisesti naapuritontilla oleva rakennustyömaa on kuitenkin tehnyt myös osaltaan tehtävänsä ääniin totuttajana. Leia nukkui koko yön kuin tukki, vaikka ulkoa kantautuivatkin rakettien pamahdukset aina silloin tällöin.Ylläolevat ja kaikki muutkin tämän postauksen kuvat on otettu juuri ennen joulua, kun olimme viettämässä belgiystävien kanssa iltapäivää Kolhon metsissä. Kaikki nämä hienot kuvat on ottanut Pilvi Putaansuu! Mukana menossa oli viisi ihmistä, yhdeksän belgiä ja galgo.Iltapäivä oli mitä mukavin ja kaikki karvaiset lapset nauttivat täysillä päästessään juoksemaan ja leikkimään paikoitellen syvässäkin hangessa! Kyllä belgien keskenäiset leikit ovat SE juttu aivan selkeästi Leialle. Pikkukoira juoksi minkä jaloistaan pääsi isompien mukana, kiusasi muita (vaikka olikin porukan juniori) ja rakasti silmin nähden jokaista hetkeä. Seuraavia sukulointitreffejä odotellessa! Onneksi pakkassää teki vain hetkellisen paon täällä Keski-Suomessa ja lumi sekä hanget palasivat viime viikonlopun aikana takaisin maisemaan. Katsotaan, josko huomenna olisi jälleen myös oman kameran ulkoilutuspäivä.
New year's eve went better than I expected. Leia stayed very calm the entire evening even though she heard fireworks for the first time in her life. I'm so happy and proud of her, once again. She didn't mind at all and I suppose it's a result of growing up and living next to a construction site. 
All the photos in this post were taken right before Christmas by Pilvi Putaansuu. We had a great afternoon that included five people, nine belgians and a galgo. All the dogs were super happy to run around in the forest and having fun in the snow. It was obvious that they had a blast!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti