keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Laukaa KR

Noin 1,5 viikkoa sitten kävimme pyörähtämässä lähinäyttelyssä Laukaalla. Tuomariksi oli pyydetty belgien erikoistuomari Jean Lawless Irlannista, Revloch kennelin kasvattaja. Tervuja olikin ilmoitettuna varsin mukava määrä, yhteensä 22 koiraa. Uroksia oli 8 ja narttua puolestaan 14, junioriluokassa Leian lisäksi kolme muuta.

Kuva: Tiina Kantelinen
Leia sai oikein hienon arvostelun: "14 months old. Good size and bone. Well developed body for age. Balanced head, well chiselled. Good parallels. Moderate stop. Nice eye shape, could be darker. Medium tall, well set ears. Excellent neck, topline & croup. Balanced angulations. Stands well. Excellent movement in all directions. Excellent temperament." Tulokseksi Leialle ERI1 ja ainoana neljästä juniorinartusta SA. Vaikka ERIä jaettiin melko paljon, SA:t olivat huomattavasti tiukemmassa. Loppujen lopuksi vain kuusi narttua sai SA:n.

Kuva: Tiina Kantelinen
Paras narttu -kehässä ei sijoitusta tullut, mutta se ei haitannut, sillä Näpsä ja Inka olivat upeasti PN1 ja PN2, Näpsä vielä lopuksi ROP. Kasvattajaluokkamme oli myös hienosti ROP, joten taas saimme jäädä odottelemaan ryhmäkilpailujen alkua.

Kuva: Pilvi Putaansuu
Ryhmäkilpailutkin toivat menestystä, kun tuomarimme aviomies Paul Lawless sijoitti Näpsän RYP-4 sijalle. Myös kasvattajaluokkamme valittiin upeasti kuuden parhaan joukkoon yli 20 kasvattajaryhmän joukosta. Meillä oli jälleen todella hieno päivä ja mahtavat tulokset siivittivät sitä.

Jo muutamaa päivää ennen Laukaan näyttelyä Leialla alkoi elämänsä toinen juoksu, joten näyttelytaukomme tuli varsin oivalliseen ajankohtaan. Nyt olemmekin treenailleet enenevissä määrin. Tähän viikkoon on jo mahtunut haku- ja esineruututreeniä KS Belgien kanssa sekä peltojäljen ajoa ensimmäistä kertaa ikinä. Muutaman viikon tauko treenailuista kasvatti jälleen motivaatiota entisestään, joten nyt treenaillaan antaumuksella, kun ei tästä kesästä muuhunkaan ole!

2 kommenttia:

  1. Toi kasvis-kuva ei muuten oo mun ottama kun oon ite tolla Näpsän kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä huomio! Sehän on Pilvin ottama kuva :D Onneks Pilvillä on vesileima kuitenkin käytössä, niin ei menny ihan hukkaan kuvakreditit ;)

      Poista