sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Jyväskylä KV x2

Tämä viikonloppu vierähti kokonaisuudessaan näyttelyissä, onneksi kerrankin paikallisissa sellaisissa. Oli vuoro perinteisen Jyväskylä KV:n, joka oli tänä vuonna kaksipäiväisen inttinäyttelyn sijaan kaksi erillistä inttinäyttelyä. Vaikka aavistelin, että Leialla saattaisi olla karvanlähtö, ilmoitin silti molemmille päiville, kun matkaa näyttelypaikalle on kotiovelta vain kilometrin verran.

Lauantaille ranskalaisen herrasmies Jean Jaques Dupasin arvosteltavaksi oli ilmoitettu 30 tervuerenia. Leia oli nuorten luokassa 4 muun nartun kanssa. Arvostelu oli oikein mukavaa luettavaa "Feminine, excellent size. Very good head. Excellent dark eyes. Excellent ears. Excellent neck. Nice topline. Excellent bone & chest. Excellent coat. Moves true." ja sillä saatu tulos ERI2 SA varsin mukava! Muutkin ketunpolkulaiset saivat hienoja tuloksia ja kaiken kruunasi kasvattaja ryhmämme ROP.

Kuva: Tiina Kantelinen
Isossa kehässäkin pääsin pyörähtämään kahteen kertaan. Ensin Jolli-malinoisin kanssa 1 ryhmän kilpailussa ja lopuksi vielä Minin kanssa veteraanikehässä. Vaikka kyseessä olikin kotinäyttely eikä matkoihin mennyt yhteensä kuin 20 minuuttia koko päivän aikana, muodostui lauantaista kiitettävän pitkä päivä. Olimme aamulla jo puoli 9 aikaan Pavilijongilla, kotona sen sijaan hiukan ennen 7 illalla. Siitä jatkuikin ilta suoraan K-S Belgien pikkujouluihin!

Kuva: Tiina Kantelinen
Tänä aamuna suuntasimme takaisin Pavilijongille aamulla 10 jälkeen. Tänään tervuja oli yhteensä 28 ja tuomarina toimi Leif-Herman Wilberg Norjasta. Kyseinen herra olikin huomattavan tiukka. Ainoastaan neljä narttua 16 sai tänään SA:n, ketunpolkulaisista ei valitettavasti yksikään. Leian arvostelu oli seuraavaa: "Excellent type. Good size, prefer her shorter. Very nice, feminine head. Nice shaped & set ears. Prefer darker eyes. Good neck. Good body & angulations. Good bone & feet. Typical, efficient movement. Topline should be firmer. Rather pale in color, but good charbonnage.". Kyseisellä arvostelulla Leia sai tuloksen ERI3.

Kuva: Tiina Kantelinen
Tiukka tuomari, mutta kohtuullisen hyvä tulos. Pettynyt en missään nimessä ole, sillä ERItkin olivat varsin tiukassa tänään. Leia tiputti kaiken pohjavillan kyljistään pari viikkoa sitten, mutta onneksi muten on tukka pysynyt. Tästä on hyvä jatkaa kohti vuoden viimeisiä näyttelyitä ja samalla koko vuoden kohokohtaa - Messaria. Joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna suuntaamme siis kohti Helsinkiä, jossa on luvassa paljon kauniita koiria, hyvää seuraa ja shoppailua. Tervuja on ilmoitettuna lauantaille 60 ja sunnuntaillekin yli 50. Varmasti siis huikea viikonloppu tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti