tiistai 29. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen treenikuulumiset

Ihanan rauhallinen pääsiäisloma on takana päin ja paluu arkeen jälleen tässä ja nyt. Pöh. Oisin voinut lomailla paljon pidempäänkin kuin neljä päivää.. Paljoa kerrottavaa meidän pääsiäisestä ei ole, mutta oli ihanaa miten ehdittiin rauhassa treenailemaan, voitiin nauttia ulkoilusta ja Leia pääsi kirmailemaan päivät pitkät pihalla, sillä olimme sukuloimassa Mäntyharjun kupeessa, suhteellisen keskellä metsää.Järven jää oli lauantaina mukavan nahkea eli vauhdikkaille tassuillekin löytyi pitoa, joten päätin treenailla eteen-lähetyksiä, kun kerrankin oli tilaa niin paljon tarjolla. Viime syksynä kun ensimmäistä kertaa treenasimme eteen-lähetyksiä narupallon avulla Leian moodi oli kaikkea muuta kuin täyttä juoksua suoraan eteenpäin - se oli esineruutumaista etsintää ja hölkkäilyä pikemminkin. Onneksi tilanteen korjaamiseksi riitti kuitenkin tarpeeksi suuri lelu, joka varmasti näkyi ja niin Leia saatiin lähtemään kunnon vauhdilla eteenpäin. Saimme kolme hyvää toistoa, jonka jälkeen asia jätettiin prosessoitumaan blondin pääkoppaan.


Samalla treenattiin myös vähän bh-kaaviota, lähinnä tehtiin siis aluksi pidempää pätkää seuruuta, jonka jälkeen treenattiin vielä jääviä. Jäävissä istuminen ja maahanmeno alkavat olla jo ihan hyvällä mallilla, mutta seisomisessa riittää vielä työtä. Onneksi meillä ei ole kiire mihinkään kokeisiin, joten jäävien huolellisia perusteita voidaan jatkaa hyvillä mielin.


Treenailuiden lisäksi yritin epätoivoisesti saada Leiasta otettua kunnollista rakennekuvaa, onnistumatta siinä kuitenkaan mieltäni tyydyttävällä tavalla. Tähän yllä olevaan oli tyytyminen, onneksi siitä nyt näkee joten kuten tuota rakennetta. Pikkuhiljaa alkaa tukka taas tippumaan kevään kunniaksi, joten seuraavat rakennekuvat taidetaankin ottaa vasta kesällä, kun Leia ei enää muistuta sutjakkaa silakkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti