perjantai 16. toukokuuta 2014

Isoja pikkukoiria

4 viikkoa luovutukseen...


Taas on viikko mennyt ja ollaan viikon verran lähempänä luovutuspäivää! Eilen ajeltiin Mänttään katsomaan nyt jo kovin paljon isompia pentukoiria. Näpsän lapset täyttävät tänään 3 viikkoa ja Ellun lapset huomenna 4 viikkoa. Hulinaa on jo ilmassa, kun pienille ei tahdo nykyinen reviiri olla enää tarpeeksi suuri, vaan kovasti pitäisi päästä tutkimaan muutakin maailmaa. Ellun lapset ovat tällä viikolla ja ulkoilleet auringon paisteessa. J-pennut ovat siis olleet kirjaimellisesti ulkoruokinnassa.

Vajaa 4 viikkoisten J-pentujen illallinen ulkona
Käytiin katselemassa, kun Sini tuomaroi Mäntän hyväntekeväisyysmätsärissä ja otettiin pennuista uusia kuvia. Leia pieni possu on veljiensä kanssa päässyt jauhelihan makuun ja maiskuttavat onnessaan kyseistä herkkua hännät tötteröllä. Neiti oli hyvin vieraskorea koko illan ajan, niin nätisti pötkötteli sylissä eikä yrittänytkään lähteä pois. Piia vain naureskellen nyökytteli, kun totesin, että onhan Leia aina näin sievästi.. Ilmeisesti siis ei. Huomaa kuitenkin, että prinsessa on todella ainokainen tyttö veljiensä joukossa, sillä neiti osaa selvästi ottaa saamastaan ylimääräisestä huomiosta kaiken irti. Ja kuvapläjäys seuraa tietysti:




Leia toivotettiin samalla tervetulleeksi ruokakerhoon
I-ketutkin pääsevät ulkoilemaan ensi viikolla. Onneksi on luvattu mahtavan lämmintä säätä, niin pennut pärjäävät hyvin ulkona. Ulkona vasta kaikkea jännää onkin. I:t ja J:t ovat myös tavanneet jo ensimmäisen kerran leikkitreffien muodossa. Kokoero pentujen välillä näkyy, muttei hidasta menoa ollenkaan. Heti oli painit käynnissä uusien kavereiden kesken. Ihanat pennut!

Ihanin Leia
Kuva-arvoitus: etsi 7 pentua

We went yesterday to see the puppies after almost two weeks. They had grown so much. The I-litter is today three weeks and the J's are tomorrow four weeks. Leia and her brothers have already started to eat minced meat and they love it! Though no big surprise there if we're talking about food.. Leia still has a huge butt, she looks like a baby hippo. Very cute and sweet one. The J-puppies have been outside this week and the I-puppies will get to go out for the first time next week. The two litters have also met each others for the first time to have a play date. They were so lovely together. Even though there is a size difference between the puppies, it didn't slow them down at all. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti