torstai 22. toukokuuta 2014

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita!


3 viikkoa luovutukseen


Terveisiä taas täältä pentujen luota! En vain malttanut pysyä poissa pulleropalleroiden luota, joten täällä sitä jälleen ollaan lapsia hoitamassa. Viikossa oli taas tapahtunut ihmeitä, sekä I:t että J:t ovat kasvaneet kauheasti ja nyt on vauhti jo melkoinen. Voin kertoa, että on suhteellisen haasteellista yrittää pitää silmällä 15 pentua, kun ne pääsevät pihalle kirmailemaan. Vauhtia ja vaaratilanteita siis todella riittää tällaisen lauman kanssa! Onneksi enää on vain vähän reilut kaksi viikkoa, niin ensimmäiset J:t muuttavat jo omiin koteihinsa ja vain kolme viikkoa I-pentujen luovutukseen. Kaikki pennut ovat mukavan rohkeita ja meneviä, ne eivät ujostele eivätkä arastele vieraassa seurassa tai uusissa paikoissa.

Iltapäiväeväät ulkona
Laiskan hiki syödessä - puneinen poika nukahti kesken syömisen
Maitobaari alkaa käymään ahtaaksi
Illallinen ulkoruokinnassa
Leia on aivan syötävän suloinen! Neitikoira on oikea pikkuprinsessa, joka karsastelematta nauttii saamastaan huomiosta ja haleista. Leia painii velipoikien kanssa reippaasti ja kiukustuu kovin, jos näyttää jäävän alakynteen eli taistelutahtoakin löytyy. Pikkuneiti osaa myös seikkailla itsekseen, eikä ole täysin riippuvainen veljien läsnäolosta. Erittäin miellyttävän oloinen pakkaus kaikin puolin. Meidän sydämet Leia ainakin on jo täysin vienyt, joten onneksi ei ole enää kuin muutama viikko luovutuspäivään.





Tässä on vielä tapahtumantäyteisiä viikkoja, sillä ensi viikolla on belgianpaimenkoirien maailmanmestaruuskilpailut Tuusulassa, jonne suuntaamme lauantaina. Tapahtuman yhteydessä järjestetään eri lajien (tottelevaisuus, agility, suojelu & mondioring) maailmanmestaruusmittelöt sekä Suomen ja FMBB:n erikoisnäyttelyt. Ohjelmaa siis todella riittää! Sen jälkeen ei olekaan kuin kaksi viikkoa enää luovutukseen. Pennut testataan vielä luovutuspäivänä, jota odotan todella mielenkiinnolla. Tulee olemaan erittäin jännä nähdä millaisen vaikutelman pätevöitynyt ja kokenut testaaja saa pentujen luonteista!


Here I am again with the puppies! Everybody has grown so much within the past week. It's crazy that the J-puppies turn already five weeks and the I-puppies four week. So only a few weeks left with this pack. Life is full of exciting moments when you have to make sure that 15 puppies stay in one garden. There's a lot of speed and dangerous situations for sure! Leia is a sweetheart and I'm totally in love with her. She is very nice inside and out. Can't wait to take her home. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti