perjantai 30. toukokuuta 2014

Pyörremyrskyn silmässä


2 viikkoa luovutukseen..


Voi mahdoton tätä kääpiölauman menoa, ne on aivan kauheita (kaikella rakkaudella sanottuna tietenkin)! Pennut puree, retuuttaa ja roikkuu lahkeissa, koita siinä nyt sitten saada jotain tehtyä. Onneksi ne osaavat tehokkaasti väsyttää toisensa kirmailemalla ympäri alakertaa ja painimalla. Aamulla ne bailasivat täysillä reilun tunnin ja nyt ovatkin nukkuneet pitkin päivää. Mutta kyllä tämä pentujen hoitaminen todella työstä käy ja nyt olen jo taas aivan puhki! Minussa ei tosiaan ole kasvattaja-ainesta, kun olen aina täysin uuvuksissa jo 1-2 päivästä.

Tänään onkin vielä paljon touhua edessä, täytyy mm. puunata Bono näyttelykuntoon huomista erkkaria varten. Herra päätti tietenkin pudottaa alusvillansa, joten illalla täytyy toteuttaa operaatio puff, jotta huomenna kehässä ei tarvitse esitellä tyystin karvatonta koiraa! Aamulla onkin kukon laulun aikaan otettava suunnaksi Tuusula ja FMBB. Luvassa on toivottavasti vallan mukava päivä hyvässä seurassa, kehässä juosten ja kauniita koiria katsellen. Ihanaa, että näyttelyvuoden kohokohta on jälleen täällä ja tällä kertaa vieläpä upean tapahtuman yhteydessä! Saattaa olla, että ostoksiakin joutuu paikanpäällä tekemään..

Pikkuneiti Leia sen kuin kasvaa ja kaunistuu. Tai pitäisikö sanoa söpöstyy, sillä varsinainen halinalle on tuo meidän tyttö. Vallaton ja niin suloinen. Katsokaa vaikka itse:

Kuva: Tiina Kantelinen
Kuva: Tiina Kantelinen

Enemmän kuvia ensi viikolla!


 It’s so exchausting to take care of this puppypack! I’ve only been here for a day and I’m tired already. I guess it means that I won’t be a breeder in the future since it only takes a day or two for the puppies to make me ”burn out”. Though have to admit that it’s so nice to watch them play, sleep etc because this is the time, when they are so adorable. Leia loves to cuddle and she is just a sweetheart. She is so cute that I simply can’t keep my hands off her. Tomorrow we are heading to Tuusula to take part to the Finnish specialty show. This year is extra special, since the specialty show is part of the Belgian Shepherd’s World Championships (FMBB). So hopefully tomorrow will include a lot of nice company, some handling and beautiful dogs!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti