torstai 21. elokuuta 2014

Mätsäri-turisti

Leia pääsi viikko sitten turisteilemaan ensimmäiseen mätsäriinsä. Tarkoituksena oli vain lähteä kannustamaan team Ketunpolun Jyväskylän jaostoa, joka otti osaa Keski-Suomen Collieiden mätsäriin Tikkakoskella. Selvennetään vielä, että Jyväskylän jaostoon kuuluvat Sisu&Senna ja tervu-uros Roni (Ketunpolun Edward). Luokkajako tapahtui tiimin osalta seuraavanlaisesti: Sisu pääsi Ellan kanssa lapsi ja koira -kilpailuun, Senna ja Roni puolestaan isoihin koiriin. Leialla jäi tyytyminen vielä maskotin virkaan, tarvittavien rokotusten puuttuessa. 

Palkintotilin tiimin osalta aukaisivat heti kärkeen Ella ja Sisu sijoittumalla 4. lapsi ja koira -kisassa. Vaikka ajatuksenani oli ollut lähteä vain katselemaan, niin kuinka ollakaan, löysin pian itseni Sennan kanssa kehästä juoksemasta. Senna yllätti misseilemällä itsensä punaisten 1. pallille! Roni sai myös punaisen, mutta ei sijoittunut. Bis-kehässä alkoi kisaväsymys jo painamaan sekä handleria että missiä, mutta saimme silti hienon Bis 2-sijoituksen. Tämän postauksen kuvat ovat Pilvi Putaansuun ottamia.

Jyväskylän jaoston edustajat
Leia 16-viikkoa 
Leia 16-viikkoa & Ella 6-vuotta
Eilen pyörähdimme vuorostaan Keski-Suomen Kennelkerhon mätsärissä turisteilemassa. Sama tiimi oli jälleen paikalla ja näin ollen menestys taattu! Ella ja Sisu voittivat lapsi ja koira -kisan. Senna puolestaan pelleili itsellensä punaisen nauhan, muttei sijoitusta. Sen sijaan Roni ryöväsi palkinnot vuorostaan olemalla isojen sinisten 1. ja lopuksi vielä Bis-3! Siispä jälleen sai tuuletella Jyväskylän jaoston menestystä, hyvä meidän tiimi! Leia puolestaan toimitti jälleen varsin mallikkaasti maskotin virkaa. Onneksi mekin saadaan muutaman viikon päästä avata Leian misseilyt, kunhan rokotusten varoajastakin on päästy. Jännittävää!


During the past week, I've taken Leia with me to two unofficial dog shows. Since she doesn't have the necessary vaccinations yet, she's just been a tourist and the mascot of the team Ketunpolun. Both times our team representatives have gotten a placement in the Best in show ring. First it was Senna, who became Bis-2 last Thursday and yesterday Roni (Ketunpolun Edward) was placed third in the Best in show ring. Way to go team Ketunpolun and especially the Jyväskylä section!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti