keskiviikko 27. elokuuta 2014

Ratkiriemukas kyläilylauantai

Puolitoista viikkoa sitten suuntasimme aamusta Leian kanssa kohti juna-asemaa. Neitikoira pääsi ensimmäistä kertaa matkustamaan junalla, sillä suuntana meillä oli Jämsä. Leia seuraili kiinnostuneena muita koiramatkustatija ja junan tapahtumia, mutta malttoi kuitenkin rauhoittua varsin nopeasti. Muut matkustajat ja konduktööri rapsuttelivat Leiaa, joka nautti jälleen kerran täysin rinnoin saamastaan huomiosta.


Jämsässä hyppäsimme Piian kyytiin ja ajelimme Padasjoelle Joyn (Ketunpolun Joy of Life) lauman vieraiksi. Piialla oli mukanaan Nalle, Mini (Minea Deabei) ja Gayda-galgo. Heti alkuun oli kuvien oton vuoro, kun pennut olivat vielä puhtaita. Olimme siis kaukaa viisaita! Joyn omistaja Mari Rissanen on ottanut kaikki alla olevat upeat kuvat. Kuvien jälkeen oli leikin vuoro. Gayda juoksutti pentuja ympäri pihaa ja Mini puolestaan uitti järvessä. Päivä oli täydellinen lasten riekkumiselle, lämmin muttei liian kuuma ja aurinko paistoi suurimman osan ajasta.

Kuva: Mari Rissanen
Kuva: Mari Rissanen
Kuva: Mari Rissanen 
Kuva: Mari Rissanen
Kuva: Mari Rissanen
Lapset riekkuivat "tätiensä" johdolla koko päivän. Loppupäivästä valkoisten paimenkoirien laumassa elävä Joykin alkoi hiukan lämpenemään "hullujen belgien" riekkumiselle. Välillä porukka tarvitsi laittaa autoon rauhoittumaan, jotta todella malttoivat olla hetken aloillansa.

Kuva: Mari Rissanen
Kuva: Mari Rissanen
Kuva: Mari Rissanen
Kuva: Mari Rissanen
Kuva: Mari Rissanen
Kuva: Mari Rissanen
Kuva: Mari Rissanen
Päivä oli todella hauska! Kuvien perusteella ei liene vaikeaa arvata, että kotimatkamme junassa oli vielä rauhallisempi kuin menomatka. Väsynyt mutta varsin onnellisen oloinen neitikoira keikahti kyljelleen vetämään sikeitä välittömästi junaan päästyämme ja oli täydessä unessa ennen kuin juna ehti edes lähteä liikkeelle. Suuri kiitos vielä Mari ja Esa, että saimme tulla vieraiksenne!


A week ago we took the train with Leia to Jämsä. It was her first time on a train, but she acted as if she'd been traveling with the train all of her life. My brave girl. From Jämsä Piia picked us up and we drove to visit Joy (Ketunpolun Joy of Life) and her pack. We had a wonderful day at their summer cottage, where the puppies could run, play and swim all day as much as they liked. No wonder she was totally exhausted, but supper happy when we took the train back home.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti