maanantai 6. lokakuuta 2014

Ei arkea kummempaa

Arkea on tosiaan vietelty viime viikko, ilman ylimääräisiä aktiviteetteja. Ollaan ulkoiltu kovasti ja torstaina oltiin ekaa kertaa uuden treeniporukan kanssa reenailemassa. Näin ollen tarkoitus olisi jälleen tokoilla säännöllisesti vähintään kerran viikossa, mikä on varsin mukavaa!



Nämä kuvat ovat Anni Korhosen ottamia muutaman viikon takaisista yhteisöviestinnän fuksiaisista, jonne Leia pääsi hetkeksi turisteilemaan. On varsin helppoa ottaa koira mukaan, kun se liikkuu reippaasti paikassa kuin paikassa ja auliisti nytkin nökötti ihmisten rapsuteltavana. Uudet paikat ja tilanteet eivät jännitä tätä neitiä vaan sinne mennään minne ollaan menossakin häntä tötteröllä ja iloisesti heiluen. Kaupunkilaisena olo ei ole missään vaiheessa ollut ongelma ja sen vuoksi ei varmasti uusia asioita paljoa tarvitse ihmetelläkään, kun kaikkea uutta on tullut vastaan ensimmäisestä päivästä lähtien.



Lauantaina kävimme katsomassa aamulla agilitykisoja JAT:in hallilla ja pikkukoiralle tuli niin kova hinku päästä radalle myös rälläämään, että katselu täytyi kieltää lopuksi kokonaan. Onneksi hallilla oli reilusti tuttuja ja pentubailut saatiinkin pystyyn Mairen ja Kalle-malin kanssa. Lapsilla oli ratkiriemukasta, kun Kallen vetolelu otettiin käyttöön. Alla olevat kuvat ovat Maria Böhmin ottamia. Ainoastaan laekenois-pentu uupui näistä juhlista!





We haven't been doing anything special within the past week. Well, we did start in a new obedience training group and from now on we'll have obedience training at least once a week. We also went to the local agility hall to see a competition on Saturday morning. Leia saw some friends there and of course it turned out into a great puppy party. Only a laekenois puppy was missing from the gang!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti