sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Hyvästi hallikausi, tervetuloa ulkotreenit!

Meidän hallikausi K-S Belgien kanssa päättyi eilisiin treeneihin. Kun mietin mistä aloitimme viime marraskuussa ja missä olemme nyt, olen erittäin tyytyväinen. Suuria harppauksia on otettu eteenpäin ja nyt Leia hakee hyvin paikkaansa perusasennossa ilman tai vähäisillä avuilla, voimme ottaa jo muutamia asekelia hyvää, tiivistä seuraamista ilman apuja. On ollut meidän onnemme, että meillä on ollut kokeneita ja osaavia silmäpareja ohjaamassa, auttamassa ja tsemppamassa. Nyt vain innolla kohti kevään ulkotreenejä!



Jälkikautta odotan jo kovasti, samoin että pääsemme aloittamaan esineruutuharjoittelut ja keppi-ilmaisun alkeet. Toivottavasti Leia on yhtä innoissaan jälkihommista kuin viime kesänäkin. En kyllä epäile yhtään etteikö olisi. On ollut mukava nähdä, miten innokas työntekijä Leiasta on kasvanut, miten keskittymiskyky on parantunut roimasti ja miten ilolla Leia toteuttaa pyydettyjä asioita. Nälkä, mikä ihana tekosyy tehdä vähän töitä siinä oheessa!


Ensi viikonloppuna suuntaammekin Lahteen ja Leia pääsee tekemään debyyttinsä virallisissa luokissa Suomessakin. Tervuja on ilmoitettuna 36 ja junioreita mitä ilmeisimminkin paljon. Jännityksellä jäämme odottamaan, mitä saamme tuliaisiksi ensimmäisestä junnuesiintymisestä kotoisalla maaperällä, jossa kilpailu on varmasti kova.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti