maanantai 2. maaliskuuta 2015

Minne hävisi helmikuu

Viimeisen parin viikon aikana ei ole ihmeitä tapahtunut. Olemme treenanneet ja tottishurmos jatkuu aina vaan! 90 asteen käännökset perusasennossa sujuvat suhteellisen hyvin jo ja palkkauksessa ollaan otettu nyt myös patukka ja leikkiminen niiden nakkien rinnalle. Molemmat tuntuu kelpaavan oikein hyvin. Ai miten paljon voinkin fiilistellä sitä, miten kivaa koiran kanssa treenaaminen voikin olla pätevän pikkukoiran kanssa. Ihan huikeeta! Nyt vaan tarvitsisi saada osaavaa treeniseuraa myös kesäkaudelle, jotta kehityskaari saa jatkoa.

Kuva: Sanna Kostamo
Työkaverini Sanna, joka harrastaa kuvausta, otti Leiasta muutamia kuvia pari viikkoa sitten Jyväsjärven jäällä. Valitettavasti meillä oli kuitenkin hiukan epäonnea matkassamme, lumipyry yllätti kuvaajan ja kuvattavan, joten ensimmäinen kuvauskertamme jäi valitettavan lyhyeksi. Onneksi Sanna onnistui kuitenkin saamaan muutamia upeita kuvia ja minä puolestaan sain lupauksen, että Leia pääsee kuvattavaksi uudemmankin kerran!

Kuva: Sanna Kostamo
Kuva: Sanna Kostamo
Me lähdemme torstaina reissun päälle, kun otamme suunnaksi Liettuan ja Vilnan kaksi voittaja-näyttelyä. Jännitys hiipi päälle siitä hetkestä lähtien, kun sain tietää, että Leia kilpailee junioriluokassa toisen nartun kanssa. Kahdella junnu-sertillä olisi Liettuan jmv saatavilla, mutta katsotaan nyt kuinka käy. Huh, voi kun olisimmekin olleet ainoat luokassamme.. Nähtäväksi jää mitä tapahtuu. 

Kuva: Sanna Kostamo
Kuva: Sanna Kostamo
Hirmu mukavaa päästä joka tapauksessa ensimmäiselle yhteiselle näyttelyreissulle. Mukana tuleva seura on vielä mitä parhainta, kun tervu-perhe suuntaa yhteiselle ulkomaan matkalleen. Leian veli Miro ja isä Jaro omistajineen lähtevät myös, samoin kuin Piia ja lasten äiti Näpsä sekä "täti" Mini. Takuuvarmasti hauskaa tiedossa. Näpsä, Leia ja Miro muodostavat myös kasvattaja-ryhmän, joka kilpailee molempina päivinä Best in show -kasvattajakilpailussa kahdeksan muun ryhmän kanssa. Liettuassa kasvattajaryhmä ilmoitetaan suoraan "isoon kehään" eikä roduista valita erikseen parasta kasvattaja ryhmää. Lisäksi näyttelyissä valitaan myös BIS-juniori, mikä eroaa myös tavallisista suomalaisista näyttelyistä. Katsotaan viikonlopun jälkeen, miten ensikertalaisten kävi reissullaan!


During the past two weeks we haven't been doing anything special. We've been training some obedience and Leia has been super. I'm so happy that we are doing so well in obedience and our training is paying off. We are heading to Lithuania this weekend and Leia will attend junior class for the first time ever. I'm so looking forward to it! Good company and nice dogs, what else could you ask for? Hopefully a great weekend is on its way!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti