maanantai 2. kesäkuuta 2014

Näyttelyviikonlopusta selvitty

1,5 viikkoa luovutukseen...


Niin meni supernäyttelyviikonloppu yhdessä hujauksessa. Lauantaiaamuna kello herätti 3.30, jonka jälkeen oli vuorossa pentujen perinteinen aamurumba. Kun pennut oli ruokittu, leikitetty ja väsytetty, ei muuta kuin kamat kasaan ja nokka kohti Tuusulaa! Päivä oli harmaa ja pari sadekuuroakin saatiin, mutta suhteellisen kuivana säilyttiin loppujen lopuksi. Oli tosi mukavaa nähdä kaikkia tuttuja, vaikkakin lähinnä vain vilaukselta, kun kehien välillä ja kehissä sai taas juosta pitkin päivää. Onneksi ehdittiin kuitenkin nopeasti käydä katsomassa myös agilitya ja ipoa. Kehät venyivät todella myöhälle ja me päätimmekin poistua paikalta tervunarttujen junnukehän jälkeen. Illalla oltiin takaisin Mäntässä seitsemän maissa ja olo oli todella sen mukainen. Jälleen penturumban pyöritys, päivän ensimmäinen lämmin ruoka meille ihmisille ja ennen iltayhdeksää jo sänkyyn. Erkkaripäivät ei koskaan päästä osallistujia helpolla, mutta kylläpä ne silti aina sen arvoisia ovat. Kyseessä on kuitenkin vain yksi päivä vuodessa!

Sunnuntaiaamuna oli herätyskello soittamassa "vasta" 7.00. Onneksi takana oli kuitenkin pitkät yöunet! Tällä kertaa ei tarvinnut suunnata kovinkaan kauas, kun päivän ohjelmassa oli Keuruun ryhmänäyttely. Kehä alkoi 10 gronttujen arvostelulla ja heti perään tervujen arvostelulla. Grontuissa voiton nappasi ihana pikkuneiti Ice Cream of Jet Black "Kelly" ja tervuissa meidän Inka (K.polun Foxy Atunka), joka nappasi viimeisen sertin (yli 2-v) heti ensimmäisessä näyttelyssään vielä ROP:in ja RYP4-sijoituksen kera! Sain käydä pokaamassa isosta kehästä toisenkin neljännen sijan, kun pian 13-vuotias turbomummo Rina (Mustantuiskun Xandrina) kirmasi itsensä veteraanien BIS4:ksi. Kehän ja ryhmäkehien välissä käytiin vielä vellomassa pentuja isolla porukalla. Eilinen oli siis melkoisen hieno päivä ja siihen oli hyvä päättää vaiherikas näyttelyviikonloppu.

Sen verran mitä ylimääräistä luppoaikaa jäi, toisin sanoen hyvin vähän, yritin viettää Leian kanssa. Pikkuinen pulleropallero rakastaa edelleen kovasti syömistä ja halailua. Seikkailu myös maistuu ja oppipa Leia tuossa viikonlopun aikana sujuvasti hyppimään portaitakin ylöspäin, vaikka kyseistä touhua yritettiinkin minun ja Piian toimesta kaikin tavoin estää. Neiti sisukkaasti päätti menevänsä portaat ylös ja niin siinä todella kävi. Mutta niinhän se on, että se kielletty homma on parasta puuhaa! Alla Netan ottamia kuvia Leiasta viime torstailta:



Leiaa oksetti olla pöydällä poseemassa tihkusateessa ja sen kyllä huomaa!


Last weekend was very exhausting, but really nice! On Saturday we left to Tuusula, to take part to the Finnish Specialty Show and FMBB event. The day was super long, but company was excellent and weather was okay. Luckily we had time to watch briefly also agility and protection. On Sunday we didn't need to travel that far, since the group show was held in a city near by. Results were superb, "our team" had both the best groenendael and tervueren. In finals, the terv girl Ketunpolun Foxy Atunka was placed as Best of Group 4! So a happy ending to a nice dogshow weekend. Leia is already a big girl, her true passions are still eating and cuddling. She looks like a teddy bear with her thick furry coat! My princess. It's only one and a half week left till I get to take her home!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti