maanantai 9. kesäkuuta 2014

Jaksaa jaksaa..

4 päivää luovutukseen..

...odottaa siis! Vielä pitäisi neljä päivää malttaa mielensä, ennen kuin perjantaina prinsessa pulleropallero saapuu kotiin. Kuten edellisessä postauksessa kirjoittelin, viime perjantaina oli pentujen sirutus ja eläinlääkärin tarkastus, jossa minun oli tarkoitus olla mukana. Auto kuitenkin päätti toisin ja tuolla se edelleen seisoo parkkiruudussa eikä änähdäkään. Onneks Tiina oli myös lupautunut Piian avuksi kyseiselle päivällä ja kunnialla olivat selvinneet kera 15 pennun aamupäivästä eläinlääkärissä! Leia oli kuulemma ollut todellinen drama queen ja kiljunut täysillä, kunnes toimenpide oli ohi ja neiti alkoi vetämään sikeitä lattialla. Odotan jo innolla mitä kynsien leikkuu tuo tullessaan.. 
Ainoa lohtu viime loppuviikossa oli, että torstaina ajelimme isäni kanssa Mänttään katsomaan vauvoja, jolloin ehdin edes pikaisesti nähdä vielä kaikkia. Siltä päivältä löytyy myös kuvia, joissa Leia on päivää vaille kuusi viikkoa vanha:






Viikonloppuna Ellun lapsista ensimmäiset neljä lähtivät jo uusiin omiin koteihinsa ja tällä viikolla lähtee kolme muuta. Perjantaina suuntaamme aamusta Espooseen isikoira Jaron luo, jossa pennut testataan ja josta myös 6/7 pentua tullaan hakemaan. Hauska päivä on varmasti tiedossa ja todella mukava nähdä kaikkia uusia sekä vanhoja tuttuja, joista nyt tulee Leian velipoikien omistajia.

Kielletty rappusilla kiipeily on parasta
Leian velipoika v.sininen



Nyt täytyisi vielä jaksaa kituutta muutama päivä ja sen jälkeen noutaa neiti pikkukettu kotiin! Punaista pikkukettua ei kyseisestä neidistä taida koskaan tulla, mutta sehän ei meitä haittaa, sillä kyseessä on silti koko galaksin kauneinen koiraprinsessa Leia, jota on odoteltu 15 pitkää vuotta taloon saapuvaksi. 


Four more days to go anymore and then we'll get our girl home! I went to see the pups last Thursday, it was the last time I saw the entire puppy pack together. Last weekend four of Ellu's babies left to their new homes and three of them leave this week. On Friday we'll travel to Espoo, to Jaro's home, where all I-puppies will be tested by a professional puppy tester to get some insights what kind of temperaments the puppies have. Six puppies out of seven will be picked up after the test and we'll get to see almost all the new owners of Leia's brothers. I'm really looking forward to it already, can't wait for Friday to come!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti