sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Keskiviikon pentubailut

Keskiviikkona Piia ajeli Nallen, Ellun ja Näpsän kanssa kaupunkiin, jotta pennut pääsisivät yhdessä kaupunkikävelylle ja lopuksi peuhaamaan. Kaupunkikävely muuttui pelkäksi puistoiluksi, jossa Nalle ja Leia pääsivätkin heti ottamaan ensimmäiset painit. Iltapäivällä Sini, Senna ja Sisu liittyivät seuraan ja lapset pääsivätkin Sennan juoksutettaviksi. Tällä kertaa Senna ei vieraskoreillut vaan keilasi pentuja ja naureskeli maassa maakaville pennuille. Kunnon reality check pennuille, että millaista meidän porukassa on, jossa vain vahvat pärjäävät! Kaikki kuvat ovat Piian ottamia:Ehdittiin myös ottamaan joitain poseerauskuvia välillä sekä äiti-tytär kuvia. Pentujen kanssa se onkin melkoista taiteilua, kun paikallaan viitsitään olla korkeintaan kaksi sekunttia. Onneksi joitain onnistuneita otoksia mahtui kuitenkin mukaan. Ei liene ihme, että päivän jälkeen Leia oli aivan poikki ja nukkui kuin tukki koko illan vain voidakseen bailata jälleen yöllä lelujensa kanssa.

Leia 8,5 viikkoa


Leia olisi halunnut antaa äidille rakkautta - äiti ei ollut ajatuksesta yhtä innoissaan :D
Tämä viikko meni myös todella nopeasti ja paljon ollaan ehditty taas tekemään. Viikonlopun kruunasi neitikoiran sunnuntaiaamun oksentelut, joita saikin siivota kello kuudesta eteenpäin. Onneksi Leian olo parantui nopeasti, kunhan vatsa vain tyhjeni ja iltapäivällä pentu meinasikin mennä jo pitkin seiniä, kun ulkoilut olivat jääneet aamupäivällä vähemmällä, jottei Leia jatkaisi kaiken mahdollisen syömistä ulkona. Toivotaan, että yhden päivän paastoilulla selviämme tästä ja neitikoira saadaan pian kuntoon!


On Wednesday Piia came to visit us with Nalle and the mums Ellu and Näpsä. The puppies had a blast, they ran and had a real party together. In the afternoon Sini, Senna and Sisu also joined us and Senna had the chance to do some bowling with the pups. I guess the introduction had was done last time and now it was time to show how things really are. It was a reality check for the puppies how it really is being part of "our pack", where only the strong ones survive! We also had some time to take photos of everyone. It is a true challenge to take photos of puppies who stay still for no more than two seconds. Luckily there were a few good shots!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti