maanantai 7. heinäkuuta 2014

Mökkeily on mukavaa

Kuten otsikkokin sen jo kertoo, niin kyllähän se mökkeily on varsin mukavaa, kun sää on kohdillaan! Lauantaiaamusta suuntasimme mökille, jotta Leia pääsisi riekkumaan oikein urakalla. Neitikoira pääsikin heti aluksi remuamaan Sampon serkun shelttityttöjen kanssa ja vuoden ikäisen Velman kanssa kemiat klikkasivatkin oikein sujuvasti. Velma juoksi edelle ja Leia perässä, sen minkä kintuistaan pääsi. Molemmat nauttivat leikkimisestä silminnähden, mikä sopi meille omistajille enemmän kuin paremmin. Neitokaisten riehumisen jälkeen olikin melkoisen hyvä hetki ottaa Leiasta poseerauskuvat 10 viikon iän kunniaksi. Kaikki tämän postauksen kuvat ovat (c) Tuomas Kaarkoski.
Käytiin päivällä myös veneilemässä ja Leia pötkötteli oikein nätisti koko matkan. Melkoisen reipas pikkukoira, kun ei ollut siitäkään moksiskaan. Myös pelastusliivit olivat yllätyksekseni ihan jees Leian mielestä. Etukäteen hiukan mietin, että millainenkohan huutokonsertti niiden pukemisesta saadaan aikaiseksi. Taisi olla sen verran väsynyt veneilijä, ettei jaksanut sen vuoksi välittää liiveistä.


Illalla kun me ihmiset ruokailimme ulkona yhdessä, pääsivät Leia ja Velma vielä juoksemaan iltavillinsä pois yhdessätuumin. Oli kyllä melkoisen raato koira, kun illalla palasimme takaisin kaupunkiin. Neitikoira pääsi vielä eilenkin mökille mattopesuapuriksi, sillä välin kun allekirjoittanut makasi kotona mitä ilmeisimminkin sinilevämyrkytyksen kourissa. Muistakaahan siis, ettei koiriakaan saa päästää läträämään veteen, jos on sinilevää. Olo oli nimittäin kaikkea muuta kuin hyvä eilen..
Jes, tänään alkaa pentukurssi, siitä siis enemmän ensi kerralla!


We had wonderful weather last weekend and that is why we took Leia to the summer cottage. She got a new friend of a one-year-old shetland sheepdog female and they ran around all day long. It was so much fun to watch them play together, it was obvious that they both loved it. We also took Leia with us when we went to sail and once again my brave little girl was totally fine with something new that she has never experienced before. We also managed to take some proper posing photos of her, since she turned ten weeks on Friday. The day had so many activities so that when we got home in the evening she was totally exhausted. Today the puppy obedience class starts, very exciting!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti