sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Joulun jälkeiset kinkun sulatukset

Eilen ulkoilutin Leian lisäksi myös kameraa varsin mukavassa säässä ja maisemissa. Vietimme loppuviikon Kouvolan suunnalla ja sieltä löytyikin varsin mukavia ulkoilureittejä. Auringon sarastaessa ja pienessä pakkaskelissä suuntasimme läheiselle metsätielle ja hakkuualueelle seikkailemaan.Lunta oli juuri sopivasti, me kaksijalkaiset pääsimme liikkumaan suhteellisen vaivattomasti, mutta pienempi nelijalkainen sai hypellä välillä ihan tosissaan päästäkseen hangessa eteenpäin. Mikäs sen parempi tapa väsyttää neitikoira.Leia lempipuuhissaan, riitelemässä itseään suuremman kepin kanssa.Mikä takakeno?
Huomenna palataamme arkeen ja alamme valmistautua Leian ensimmäiseen uuteen vuoteen. Mielenkiinnolla odotan miten Leia reagoi ilotulitteisiin, joita joutuu kuuntelemaan nyt ensimmäistä kertaa elämässään. Toivottavasti yhtä hienosti kuin ukkoseenkin eli ottamalla rennosti!


Some photos from yesterday. Nice view, nice weather and best company. It was a great way to spend an afternoon. Now we are back home and preparing for Leia's first new years eve. Hopefully she won't be afraid of the fireworks. Well we'll see in a couple of days. 

2 kommenttia:

 1. Kyllä nuo belggarit vain sulattaa sydämen aina! Haaveilen itse tervusta ja malikasta <3

  http://vuonna2014.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Belgit on kyllä melkoisia koiria, aina ollut se mun rotu! Mun haaveilua kesti 15 vuotta, mutta se oli täysin sen arvoista, sillä Leiaa parempaa en olisi osannut toivoakaan.<3 Suosittelen tutustumaan rauhassa rotuun, eri kasvattajiin ja koiriin, niin varmasti löytyy sit joskus tulevaisuudessa se sopiva pentu, jos/kun sen ottaminen tulee ajankohtaiseksi :)

   Poista