tiistai 9. joulukuuta 2014

Voittaja 2014

Niin päättyi meidän ensimmäinen, melko vajaavainen kylläkin, näyttelyvuosi Leian kanssa sunnuntain Voittaja 2014 -tapahtumaan. Aamulla kellon herättäessä 03.30 ei naurattanut edes alahampaita, mutta ei auttanut kuin kerätä tavarat kasaan ja ottaan suunnaksi Helsinki. Olimmekin perillä jo hyvissä ajoin puoli kahdeksan aikaan ja ihmetys oli suuri, kun saimme ilman ruuhkan tietämystäkään ajaa suoraan parkkiin ja kävellä ilman jonoja sisään rokotusten tarkastukseen. 

Kuva: Dina Johansson
Pentuja oli ilmoitettuna 7 - 2 urosta ja 5 narttua. Uroksissa Leian ihana velipoika Simba voitti kilpakumppaninsa kp:n kera, joten jälleen jännitys hiipi mieleeni, olisiko rop-kehässä mahdollisesti sisarukset jälleen vastakkain. Nartut olivat hyvätasoisia ja mukana olikin jo entuudestaan tuttuja pentuja. Niin vain Leia kuitenkin kopattiin yksilöarvostelun jälkeen suoraan ensimmäiseksi ja narttupentujen voitto oli jälleen meidän!

Kuva: Dina Johansson
Kuva: Dina Johansson
Näin ollen Leia ja Simba pääsivät jo toista kertaa kisaamaan toisiaan vastaan rop-kehässä. Niin vain tuomari ojensi ROP-ruusukkeen Leian esittäjälle Emmalle ja Leian toinen pentu-rop oli saavutettu. Mikäpä sen parempi paikka kuin Helsingin Voittaja -näyttely. Arvostelukin oli jälleen erittäin mukavaa luettavaa: "7 kk. Hyvässä lihaskunnossa oleva. Ryhdikäs. OK mittasuhteet. Kaunispiirteinen lupaava pää. Hyvin asettuneet korvat. Hieman pyöreät tummat silmät. Kaunis kaula. Erinomainen rintakehä ja eturinta. Hyvä karva, maski ja häntä. Tasapainoiset kulmaukset. Kevyet liikkeet." tuomarina toimi Juha Putkonen.Tässä vielä viralliset voittokuvat, jotka ovat kylläkin kotona otettuja, kun sunnuntaina loppupäivä vierähti hyvin tiiviisti aikuisten belgien kehällä.

Meidän näyttelyvuosi 2014 oli tosiaan tässä, kolme pentunäyttelyä ehdimme kiertää ja tulokset ovat erittäin mieltä lämmittävät. Ensimmäisessä näyttelyssään Leia oli VSP-pentu ja BIS1-pari Simban kanssa. Toisessa pentunäyttelyssä Leia oli ROP-pentu ja RYP4 ja nyt kolmannessa jälleen ROP-pentu. Ensi vuoden maaliskuussa korkkaamme viralliset kehät, kun Leia siirtyy kisaamaan juniori-luokassa ja sertijahti alkaa. Tämä vuosi oli jo täysin odotukset ylittävä, joten tuskin maltan odottaa mihin ensi vuonna pääsemmekään!Yllä olevissa kuvissa Leia on vuoden 2014 näyttelysaaliinsa kera. Äitinsä tassunjälkiä pikkuneiti näyttää kulkevan, sen verran vakuuttava on aloitus ollut. Suunnattoman kiitollinen saa kyllä olla tästä kaikki odotukset ylittäneestä pienestä eläimestä, joka jaksaa ilostuttaa ja vihastuttaa joka ikinen päivä, en olisi parempaa pentua osannut toivoakaan!


Last Sunday Leia attended her third show in Helsinki. 7 puppies was entered, 2 males and 5 females. I was really nervous, because all female puppies were nice. Luckily the judge liked Leia a lot and she was placed first of the female puppies. So yet again she was competing for best of breed against her brother Simba, who won the male puppies. The judge chose Leia as the best of breed puppy! I was so happy. This fall she attended only three shows, but the results are unbelievable ! Once BOS, two times BOB, BIG4 and BIS-brace with Simba. I'm totally amazed and looking forward to March when Leia will attend junior class for the first time! I couldn't be happier that this amazing puppy is mine.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti