maanantai 28. huhtikuuta 2014

Tässä on Leia!

Vajaa 7 viikkoa luovutukseen..


Kuten otsikkokin sen jo kertoo, tässä on meidän Leia:Pikkuinen Leia ei ole kyllä kovin pikkuinen, ainakin jos velipoikiin verrataan. Ruokahalu on todella äidiltä peritty, hyvä vain niin. Yllä olevat kuvat on otettu eilen, kun vauvat olivat kahden vuorokauden ikäisiä. Nythän ne on jo hurjat kolme! Piia soitti ja kertoi marsujen olevan todella aktiivisia. Ne kuulemma möyrivät ympäri pentulaatikkoa ja aloittavat kauhean kiljunnan, kun äitiä ei yhtäkkiä enää löydykään. Saa nähdä mitä näistä pienistä vielä tuleekaan, kunhan kasvavat. Se on jo varmaa, että pyörremyrsky on yltymässä kovaa vauhtia. Parin viikon päästä Piialla on varmasti tekemistä jo enemmän kuin riittävästi, kun talossa vipeltää yhteensä 15 pentua. Onneksi Näpsän pentueesta on ainoastaan yksi poika enää vapaana, joten pyörremyrsky ei jää Mänttään lopullisesti!

2 vuorokauden ikäiset I-ketut
Eilen olimme Sinin ja Sennan kanssa Lahdessa kansainvälisessä näyttelyssä. Aamusta asti tunsin, kuinka raha poltteli lompakossa, joten pitihän sitä käydä tekemässä jo ensimmäisiä ostoksia kehän jälkeen. Mukaan tarttui Hollolan nahkapajan nahkainen musta pentupanta ja talutin. Sennalta Leia sai jo "tervetuloa mukaan porukkaan" -lahjaksi pienen vinkuvan ketturaadon. Kiitos vielä Senna, oletan lahjan olevan oikein osuva pikkuketulle!


Here is our little girl Leia. She has her mother's appetite, which means that she also enjoys her food a lot! All the pups are very active for their age. They like to crawl around their box and of course start to scream loudly when they suddenly can't find mom anymore. We'll see how lively they'll be within a few weeks. It is a fact that there will be a lot of action, when there's 15 puppies all together in one house!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti