tiistai 30. syyskuuta 2014

Ketunpolun agilitypäivä

Viime lauantaina suuntasimme Keuruulle Ketunpolun kettujen agilitypäivään. Mukana oli sekä isoja että pieniä - kokeneita kisaajia ja aloittelijoita. Sanomattakin selvää lienee, että me olimme Leian kanssa täysiä aloittelijoita. Hauskaa taisi kuitenkin olla meillä molemmilla, tosin itse olin selvästi hyvin hukassa kaikkien ajoitusten kanssa.


Pentujen kanssa otettiin vain putkea ja hyvin matalia esteitä. Ilmeisesti putkessa rallaaminen oli Leialle ihan helppo homma, kun päivän päätteeksi neitikoira juoksi jo varsin sujuvasti täysimittaista ja kaarella olevaa putkea. Mikä jottei tuumasi pikkukoira, kun paineli tuhatta ja sataa putken sisään.


Päivän aikana kaikki saivat ottaa vuoron perään ratatreeniä ja sen lisäksi herkuteltiin erilaisilla leipomuksilla ja eväillä. Kuvia tuli napsittua niinkin tehokkaasti, että sunnuntaina käydessäni läpi kuvia huomasin, ettei Leiasta ollut kuvan kuvaa tositoimissa. Onneksi Jannin kamerasta kuitenkin löytyi pikkuneidin liitokuvia.




Oli tosi mukava päivä ja seura mitä parempaa, vaikka kylmä pohjoistuuli pistikin välillä yhden jos toistakin meistä vapisemaan. Sampokin pääsi juoksemaan Näpsän kanssa rataa ja meno oli vähintäänki mallikkaan näköistä. Tiedä vaikka Sampo ja Leia innostuisivat joskus harrastamaan agilityä yhdessä.


Leia on nyt myös ilmoitettuna Lahden ja Helsingin pentunäyttelyihin sekä Voittaja 2014 -näyttelyyn. Tottistakin yritetään treenata mahdollisimman usein ja jälkeä ajaa vielä ennen pakkasia. Ohjelmaa riittää siis koko syksylle!



Yllä olevissa kuvissa Leia ja Tiki (Invictus), jo 5 kuukautta vanhat ketunpojat.


Last Saturday we took part to Ketunpolun's agility training day. The day was super fun. Leia got to try agility for the first time in her life and she enjoyed it a lot. Though I think she enjoys anything that involves getting treats.. Anyway it was a great day with excellent company and really talented dogs!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti